Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, PART 6 - Μια βόλτα στο dod.gr



Το dod games ως γνωστόν είναι μια ελληνική εφαρμογή στο facebook όπου μπορείς να παίξεις διάφορα παιχνίδια online με την παρέα σου ή με άλλους.


Η ποικιλία παιχνιδιών που προσφέρει περιλαμβάνει λεξοπαίχνιδα, επιτραπέζια, καρτοπαίχνιδα, παιχνίδια μυαλού, καζίνο και διάφορα arcades.
Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι το τάβλι, η αγωνία, η μπιρίμπα και το ζωγράφισε το.

Το μεγαλύτερο όμως όπλο στον ανταγωνισμό με το αντίπαλο δέος, το zoo.gr, είναι το tichu, το οποίο μπορεί να συγκεντρώσει από 1500 μέχρι 2000 παίκτες σε ώρα αιχμής και είναι το μοναδικό παιχνίδι που κρατάει ζωντανό το site.
Πέρσι τον Μάρτιο το site ήταν για να κλείσει, ενώ πλησίαζε σε επισκεψιμότητα το zoo, παρόλα αυτά τα έξοδα πληρώνονται από τις τσέπες των διαχειριστών και τα μόνα έσοδα που έχει είναι από τα 10ευρα που πληρώνουν οι ελάχιστοι vip χρήστες για να πουλάνε μούρη με τα μεγάλα και φανταχτερά emoticons στο κεντρικό chat.

Εντάξει, αντικειμενικά τώρα, το dod είναι μια καλή εφαρμογή για να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα, αλλά το zoo είναι κλάσεις ανώτερο σε δυνατότητες και επιλογές παιχνιδιών. Και  είναι και πιο παλιό και έχει και χορηγούς.

Πέρα από τα παιχνίδια όμως, υπάρχουν και τα διάφορα chat rooms στα οποία μπορείς να περάσεις λίγη ώρα διασκέδασης.
Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Πάμε να σας δείξω τι εννοώ.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να χτυπήσεις πριβέ είναι να μπεις με ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ μιας και ο μεγαλύτερος αριθμός χρηστών που επισκέπτεται το chat αποτελείται από άντρες που αναζητούν απεγνωσμένα λίγη θηλυκή συντροφιά.


Αρχικά ρίχνουμε το δόλωμα.

10 λεπτά αργότερα το πριβέ μας έχει μαζέψει έναν καλό αριθμό θυμάτων. Και μια λεσβία.

Και ξεκινάμε...









Την επόμενη βδομάδα θα περάσουμε μια βόλτα κι από το zoo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...