Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, Part 11 - Oι αγάμητοι του facebook


Tι κοινό έχει ένας αγάμητος του facebook με ένα ζόμπι?
Είναι και τα 2 μονίμως πεινασμένα, το καθένα για διαφορετικό πράγμα.
Το ζόμπι ας πούμε όπως βλέπουμε στις ταινίες, στις σειρές και στα κόμιξ, είναι ένα ψόφιο, άβουλο πλάσμα το οποίο καθοδηγείται από την πείνα του για ανθρώπινη σάρκα.
Ο αγάμητος από την άλλη, είναι επίσης ένα άβουλο ψοφίμι το οποίο καθοδηγείται ενστικτωδώς από τη διαρκή πείνα του για γυναικείο μουνί.
Εκτός του παράγοντα "αγαμία" χαρακτηρίζεται και για τα υψηλά επίπεδα μουνοδουλίασης τα οποία είναι αντιστρόφως ανάλογα του iq του από τη στιγμή ειδικά που έχει υποταχτεί εξ ολοκλήρου σε αυτό που τον τρέφει.

Είναι άτομο χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, περιορισμένης νοημοσύνης, θύμα της κοινωνικής απόρριψης και συγκεκριμένα του γυναικείου φύλου, παρθένος, χωρίς συγκεκριμένο ηλικιακό περιορισμό (απλά συνήθως οι άνω των 35-40 χρονών είναι και οι πιο τελειωμένες περιπτώσεις παρθένων που ζουν ακόμα με τους γονείς τους).

Το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα παράθυρο γι αυτόν ώστε να νιώσει αποδεκτός και να το παίξει περήφανος γαμιάς κι ας έχει ξεπετσιάσει την παλάμη του.
                                                     
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αγαμίας...
Οι αγάμητοι του facebook εντοπίζονται κυρίως σε σχόλια κάτω από δημοσιεύσεις καριόλων, σε μαζικό αριθμό, να παρακαλάνε για ένα add επειδή συνήθως έχουν block στα αιτήματα φιλίας, αλλά και σε ομάδες εύρεσης ερωτικών συντρόφων.
Το "ομάδα εύρεσης ερωτικών συντρόφων" είναι πολύ κομψή έκφραση σε σχέση με αυτά που πραγματικά συμβαίνουν συνήθως εντός ενός τέτοιου γκρουπ αφού το 50% των μελών του αποτελείται από αγάμητος και το άλλο 50% από τρολλάκια που κάνουν χαβά.
Εξαιρούνται οι ειδικές κατηγορίες φετιχιστών, σοδομαζοχιστών και ομοφυλοφίλων οι οποίοι τουλάχιστον ξέρουν τι θέλουν στο κρεβάτι τους, εν αντιθέσει με τους αγάμητους που στην κυριολεξία "εκτελούν" ό,τι κινείται.
Από σκυλιά, γατιά και άλλα τετράποδα του ζωικού βασιλείου, μέχρι εξατμίσεις αυτοκινήτων!

Η Ραφαέλα είναι εξόφθαλμα ψεύτικο προφίλ... Το τελευταίο σχόλιο πάντως τα λέει όλα.
Μια από τα ίδια...
Ούτε η ορθογραφία δεν τους αντέχει!
Γνωστή τακτική ερωτικού καλέσματος προς το αντίθετο φύλο, είναι η δημοσίευση των γεννητικών τους οργάνων, είτε στους τοίχους ομάδων, είτε σε προσωπικό μήνυμα.
Εντέλει ούτε αυτό τους εξασφαλίζει το πολυπόθητο add και συνήθως η προσπάθεια καταλήγει σε πλήρη αποτυχία αφού κάτω από τη δημοσίευση θα μαζευτούν διάφορα τρολλάκια για να κάνουν χαβά.

Η δυνατότητα επικοινωνίας με τέτοια άτομα είναι μηδενική.
Η οποιαδήποτε απόπειρα συζήτησης για θέματα κοινωνικοπολιτικής φύσεως καταλήγει στον βρόντο.
Όσο έχουν διαθέσιμα και τα 2 χέρια τους για να πληκτρολογούν και να την παίζουν ταυτόχρονα, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...