Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Πώς να κάνεις τους ανθρώπους να σε μισήσουν.

      Όταν δεν είσαι χοντρός, μαύρος, ανάπηρος ή άσχημος είναι λίγο πιο δύσκολο να μην είσαι αρεστός. Οπότε θέλω να παρακαλέσω τα άτομα που ταιριάζουν στα παραπάνω χαρακτηριστικά να σταματήσουν να διαβάζουν αυτό το άρθρο γιατί ήδη δε τα γουστάρει ο κανένας.
                                        ...
Τώρα που μείναμε μόνο εμείς οι όμορφοι θα ήθελα να σας παρουσιάσω μία λίστα με 5  πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να σας μισήσει ο κόσμος. 

1.                          

                  1  Πόσταρε φωτογραφίες στο facebook
             Οποιαδήποτε στιγμή δεις κάτι παράξενο την ώρα που είσαι έξω πήγαινε μπροστά και τράβα μία selfie. Πόσταρέ τη αμέσως στο facebook! Δεν αρκεί βέβαια μόνο μία φορά γι αυτό προσπάθησε να το κάνεις τακτικά. Φρόντισε να τις έχεις πάντα δημόσια έτσι ώστε να βλέπουν όσοι περισσότεροι γίνεται τη μούρη σου όλη την ώρα για να τους αποσπάς την προσοχή ενώ προσπαθούν να σκεφτούν το επόμενο υπέροχο στάτους τους! 

Να ένα παράδειγμα.



1.                                                                                       2      Γίνε άθεος
       Πρέπει να είσαι άθεος και ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρουν όλοι. Στις 5 πρώτες ερωτήσεις που θα κάνεις σε κάποιον όταν τον γνωρίσεις πρέπει να συμπεριλαμβάνεις και το «Πιστεύεις στο Θεό;». Αν σου απαντήσει «Ναι», ξεκίνα να του λες πόσο λάθος είναι πως ο Θεός δεν υπάρχει και μην τον αφήσεις να πάρει ανάσα (ούτε εσύ μην πάρεις ανάσα). Προσπάθησε να τον ‘ταπώσεις’ με τα κλασικά επιχειρήματα ενός άθεου μπετού που νομίζει πως μπορεί να κάνει και τον συνομιλητή του άθεο: «mlk an uparxei 8eos tote giati iparxoun ftoxoi anthrwpoi?» κλπ.. 


1.                                                                                      3   Έχε μεγάλη μύτη
                                         (ή έστω κάποια ατέλεια)
Πήγαινε κοιτάξου στον καθρέφτη. Παρατήρησε καλά τη μύτη σου… Αν είναι μεγάλη (που είναι) τότε να ξέρεις πως κάνεις τη ζωή δύσκολη και μίζερη σε όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω σου! Αν κανένας από τους στραβούς που κάνεις παρέα δε το έχει παρατηρήσει ακόμα ξεκίνα να τους λες πόσο μεγάλη και άσχημη μύτη έχουν αυτοί. Ξαφνικά θα παρατηρήσουν τη δική σου μύτη και θα σκέφτονται πως είσαι ένα κομπλεξικό μαλακιστήρι. 


1.                                                                                    4   Κάνε πολλά κοπλιμέντα
Μπορεί να ακούγεται παράξενο, ποιος δε θα ήθελε να ακούσει κάτι καλό για τον εαυτό του; Φυσικά και όλοι θέλουν. Αλλά τουλάχιστον το 80% των ανθρώπων που δέχονται κοπλιμέντα αντιδρούν κάπως έτσι:

-Είσαι πολύ όμορφος/η σήμερα!
-Ε, ‘ντάξει… δε νομίζω.. Είμαι και αχτένιστη... Έχω και 2 μήνες να κάνω μπάνιο...μπλαμπλαμπλα

(στο περίπου δηλαδή). Γενικά προσπαθούν να αρνηθούν το κοπλιμέντο που τους κάνεις για να μη φανούν ψωνάρες τρομάρα τους! Οπότε όταν κάνεις πολλά κοπλιμέντα κάποια στιγμή ο άλλος θα αγανακτήσει και δε θα σε πολυγουστάρει. Τράι! 

1.                                                                                                                  
                                    5  Γίνε φανατικός οικολόγος
Στην αρχή οι μαλάκες που κάνεις παρέα θα το βρουν ενδιαφέρον και δε θα δώσουν σημασία αλλά μη σε πάρει από κάτω. ΣΠΑΣΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! 
Πες τους για το αμάξι που έχουν πόσο καυσαέριο απελευθερώνει και πόσο καλύτερος είσαι που πηγαίνεις παντού με το ποδήλατο γιατί και γυμναστική κάνεις γιατί εσύ νοιάζεσαι ενώ αυτοί όχι! 





Αν τίποτα από όλα αυτά δεν πετύχει άλλαξε παρέα και προσπάθησε ξανά.
Ανδίο.
ΥΓ. δεν ξέρω πως φεύγουν όλα αυτά τα 1 που βλέπετε. σχωράτεμε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...