Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο Χάρος βγήκε παγανιά: ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (Επεισόδιο 4)

  Βαριέμαι να ξαναλέω τα ίδια για το Χάρο με τα κοκάλινα αρχίδια και τα ποιήματα και τις βαρκάδες στον Αχέροντα, οπότε όσοι δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα επεισόδια, εδώ πρώτα:
(Ναι, αυτά είναι links. Πατήστε πάνω τους.)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Ψάξτε πάλι για το χαζό το λάθος και βάλτε και το rainymood για ατμόσφαιρα και χιπστεριά.
http://www.rainymood.com/

Update: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΕΝΗ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΞΕΠΕΤΕΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΧΡΕΩΣΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΩ, ΘΑ ΣΠΑΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ PARTS!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΥΡΙΚΟ-ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ PART Ή ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ PART! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΓΑΜΙΕΣΤΕ.



ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Επεισόδιο 4


   Η αγωνία κορυφώνεται στα ψυχοπνευματικά σπλάχνα του Χάηνριχ, καθώς τα λόγια του μυστήριου τύπου καταβροχθίζουν με μανία τον ψυχισμό του και το απαύγασμα της ανωτερότητας και της αυτοπεποίθησης του Χάηνριχ βυθίζεται όλο και περισσότερο στο μούχρωμα του ίδιου του τού εαυτού. Μια σκοτεινή δίνη που σαν μαύρη τρύπα ή μουνάρα-χυσαποθήκη πεπειραμένης πουτάνας ρουφάει τα πάντα με τεράστια βαρύτητα (συγκεκριμένα ψωλές για τη μουνάρα), τα λόγια του τύπου συντρίβουν κάθε μορυχή υποψία ελπίδας του Χάηνριχ.

-"Τι σκέφτεσαι πουτανάκι;;", είπε ο τύπος.
-"ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!", αναφώνησε πύρκαυλος ο Χάηνριχ και τα αντανακλαστικά του έδρασαν πιο γρήγορα από ποτε!
Κλείνει τα μάτια, γυρνάει 178 μοίρες δεξιόστροφα, χώνει άγριο κλωτσίδι στα παπαράκια του μυστήριου τύπου και τρέχει προς το ανοιχτό παράθυρο που είχε δει πριν! Χωρίς καν να σκεφτεί τι πρόκειται να γίνει, πηδάει προστατεύοντας τον εαυτό του από το τζάμι του παραθύρου και παρακαλάει να σταθεί τυχερός και να μη σκάσει κάτω σαν καρπούζι. Και ανοίξει τελείως. Και γίνει λιώμα. Και.. πεθάνει. Τέζα ξέρετε. Ψόφιος. Τελείως. Νιανιά και ζουμιά. Βούρκος αίματος+έντερα. Ναι.
(σ.σ. ντάξει σκάω... όχι σαν καρπούζι.. σκάω. ΧαοχοαοχΑΟΧοaxoxoaOXoaxoaOx0a είμαι τρολλ)

  Η κωλοφαρδία του χτύπησε κόκκινο, πήρε +500 EXP, ανέβασε σε +20 το Critical Hit Ratio του περιστρόφου του, ξεκλείδωσε ACHIEVEMENT "Ξεκωλόφαρδος μπάσταρδος 2" και ανέβηκε 2 level, καθώς προσγειώθηκε πάνω σε ένα κοντέηνερ με βαλσαμωμένα νεκροτομημένα πτώματα!
"Ερε πούστη τύχη! Αποκλείεται να κοιμήθηκα με αράπη γιατί είμαι ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΡΕ! Οπότε απλά ήμουν τυχερός", ανέφερε ο Χάηνριχ χορατατζίδικα.
(σ.σ. πού να ξερε! HUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUEHUE)

  Πηδάει στο έδαφος και προσπαθεί να κρυφτεί από τους ελεύθερους σκοπευτές και ακόμα καλύτερη να βρει πρόσβαση στα πόστα τους και να τους καθαρίσει έναν έναν!
Οπλίζει το όπλο του αρχίζει το quest! Από τους 4 σκοπευτές μόνο οι 3 πυροβολούσαν και μάλιστα εξαιρετικά αργά και στου διαόλου τη μάνα.
Ο ροζ-μασκοφόρος ξαναφοράει τη μάσκα του και μαζί με τον μυστήριο επιβλητικό τύπο από πριν, παρακολουθούν τα γεγονότα από το παράθυρο.
-"Τι νουμπάδες ρε μαλάκα! Καν'τους μπαν ρε!", αναφωνεί ο επιβλητικός τύπος.
-"... απλά σκάσε... και κλείσε τη γαμημένη τη Στικούδη επιτέλους!", απαντά αγανακτησμένος ροζ-τύπος.
-"Δεν πας καλά μάλλον. Φεύγω! Άντε γεια! Πάω σε άλλον σέρβερ!"
-"ΕΕΕ! Σοβαρέψου ρε μαλάκα! Έχουμε ένα σχέδιο εδώ πέρα γαμώ το χριστό σου για αρχηγό!"
-"Γιατί μιλάς Ελληνικά;;"

Αφίσα από το δωμάτιο του πελώριου μυστήριου "αρχηγού"



   Ο Χάηνριχ χάνεται από τον ορίζοντα και ξαφνικά ο ένας απ΄τους σκοπευτές πέφτει νεκρός από τον πυργίσκο του!
Τότε ο Χάηνριχ χρησιμοποιεί το sniper για να σκοτώσει τους δυο απέναντι! Ένας έμεινε, αλλά δεν ήταν στο οπτικό του πεδίο!
Κατεβαίνει και οδεύει προς τα κει και τότε νιώθει περίεργα... Νιώθει τα μάτια του να βαραίνουν και τα λογικά του να χάνονται.
Πέφτει κάτω και ουρλιάζει με δύναμη, αλλά ο ίδιος δε μπορεί να ακούσει τον εαυτό του, δε μπορεί να δει το καυλί του, δε μπορεί να μυρίσει τα πόδια του, δε μπορεί να νιώσει τον κώλο του και δε μπορεί να γευτεί το σπέρμα του.
Οι αισθήσεις του έσβησαν και χάθηκαν από το προσκήνιο της ύπαρξής του.
Μετά από 2 λεπτά, 33 δευτερόλεπτα και 41 εκατοστά του δευτερολέπτου ανασηκώνεται απότομα, παίρνει μια βαθιά ανάσα και ανοίγει ξανά τα μάτια του.
"ΤΙ. ΣΤΟΝ. ΠΟΥΤΣΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΔΩ. ??", αναρωτιέται με αγγλικά ερωτηματικά αποσβωλλομένος!
"Γιατί δεν φοράω τη μάσκα μου και τα ρούχα μου;;"


Ο Γιόχαν λίγο πριν πανικοβληθεί.



O Γιόχαν αφού κατάλαβε πως πρόκειται να τον γαμήσουν
και δυστυχώς όχι κυριολεκτικά.


Προφανώς, λόγω της υπέρμετρης αϋπνίας και της overwhelming (ατςςς) κατάστασης, η εναλλαγή των προσωπικοτήτων έγινε επί τόπου!

-"Παύσατε πυρ!", φώναξε ο ροζ μασκοφόρος.
-"Ναι καλά!", απαντάει ο ελεύθερος σκοπευτής και πυροβολεί τον Γιόχαν, που πλέον είχε εξουσία στο σώμα του πρωταγωνιστή,
στο χέρι ξόφαλτσα.
Έπειτα, κατεβαίνει και αφοπλίζει τον Γιόχαν, βγάζει το κράνος και μια περίεργη μάσκα που φορούσε (σ.σ. ήταν της μόδας οι μάσκες)
και τον φτύνει αναφωνόντας "Πήρα εν μέρει την εκδίκησή μου μπαστάρδι!"

  Ο σκοπευτής ήταν γένος θηλυκού. Μακριά πλούσια ξανθά μαλλιά, πανέμορφα μάτια, καθηλωτικό βλέμμα, σαρκώδη χείλη, τρελό κωλαράκι
και στήθος για τρελά boobjobs.

Φωτογραφία από τις περσινές διακοπές της Έλεν.


-"Χαρά! Σταμάτα! Δεν ξέρεις τι γίνεται!", είπε ο ροζομασκοφόρος, ενώ βάραγε μαλακία.
-"Δε με λένε Χαρά! Σου έχω πει να μη λες έτσι. Έλεν είναι πλέον το όνομά μου. Και μάζεψε την ψωλή σου και τα σάλια σου.
Κοντοψώλη που το παίζεις και αρχηγός και μου λες και τι θα κάνω. Μαλακομπουκωμένη αδερφάρα. Άη στο διάολο. ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!
Λουλού ε Λουλού!", απάντησε εμφανώς νευριασμένη η Χαρά/Έλεν.
-"Θα σου εξηγήσω αργότερα", απάντησε αγανακτισμένος ο ροζ αυνάνας.
-"Έλεν, παίζει να μου γλείψεις την ψωλή σε κανένα ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ πάρτυ και να μας βγάζει φωτογραφία το Red Carpet", ρώτησε
ο μυστήριος επιβλητικός τύπος που αποκαλούσαν "αρχηγό".
-"Ρε σοβαρά αυτός είναι ο αρχηγός μας; Πάρτε το μαλακισμένο που τραυμάτισα και άντε γαμηθείτε. Εγώ την κάνω από δω."

  Ο ροζ καυλιάρης στέλνει στο viber (της εποχής) μήνυμα στον μουνομούρη Απρόσωπο να έρθει να περιλάβει τον Γιόχαν, γιατί ο ίδιος βαριόταν. Εκείνος απαντάει "Ναι οκ, αλλά θα με αφήσεις και μένα να γαμήσω λίγο κωλαράκι."

  Ο μουνομούρης έρχεται και αρπάζει τον Γιόχαν. Κινείται προς την έξοδο και ο ροζογαμόβιος τον κοιτάζει περίεργα σα να του φαίνεται κάτι διαφορετικό. Ο μουνομούρης ξεροκαταπίνει ενώ νιώθει το βλέμμα του ροζομπαλου στις πλάτες του... βασικά στο γκώλο του, αλλά συνεχίζει.
Αφού βγήκαν έξω, ο μουνομούρης περιποιείται την πληγή του Γιόχαν και του δίνει ένα σακούλι με χάπια και του λέει:
"Παρ'τα. Είναι παυσίπονα. Σήκω και τρέχα όσο πιο γρήγορα μπορείς! Τρέχα και φύγε μακριά! Αυτοί οι άνθρωποι είναι..."

  BOOM!! Headshot! Ο ροζοπηδίκουλας φυτεύει μια σφαίρα στο κρανίο του μουνομούρη λέγοντας:
"ΧΑ! Κοίτα να δεις ο Βάγγος! Κατάφερε και εισχώρησε εδώ μέσα, σκότωσε τον original μουνομούρη και τώρα πάει να το παίξει και σωτήρας! Καλός μαλάκας είσαι προφανώς! Τρέχα ρε μαλάκα και συ! Τρέχα να σωθείς να δούμε τι θα καταλάβεις. Μας κούρασες αρχίδι. Τουλάχιστον είχες ωραίο κώλο. Εμείς θα τα ξαναπούμε! Ξέρω πως σε μπερδεύω λιγάκι με αυτά που λέω... Γιόχαν!"

  Ο Γιόχαν καθώς τρέχει, γυρνάει και κοιτάει πίσω. Βλέπει πως ο δολοφόνος του fake μουνομούρη, που τελικά ήταν ο τύπος που ήρθε σπίτι του, κράταγε μια ροζ μάσκα και φορούσε δικά του ρούχα!
Το πρόσωπό του τού προκάλεσε άγριο Deja vu και μάλιστα ένιωσε άβολα και φοβισμένος χωρίς λόγο! Και τι ήταν αυτά που έλεγε;; Πού ήξερε το όνομά του;;!


.......to be continued bitch........

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...